15 mei 2012

Mooi compliment!

Sommige complimenten zijn te mooi om niet te delen. Zoals deze van een tevreden mantelzorger uit Hoofddorp. Hij stuurde onderstaande brief naar de manager van hoofddorp om zijn waardering uit te spreken. De brief is iets aangepast om de privacy van de cliƫnt te waarborgen.

Na een knie-operatie is mijn echtgenote thuisgekomen uit het ziekenhuis en gestart met thuiszorg en fysiotherapie. Deze zorg aan huis is gestaakt omdat ze nogmaals werd opgenomen in het ziekenhuis. Op dit moment bevindt ze zich op een revalidatieafdeling van een verzorgingshuis.


Ik heb door al deze ontwikkelingen nog geen tijd genomen om onze grote waardering uit te spreken voor de wijze waarop mijn vrouw thuis door uw medewerkers is behandeld. Dit gebeurde met heel veel gevoel, vakkundigheid en menselijkheid. Ondanks de tijdsdruk was er altijd een open oor of een goed advies waar we iets mee konden.

We zouden het erg fijn vinden als u onze dank en complimenten zou willen overbrengen aan Anneke, Sonja, Dea en stagiair Debbie. Stuk voor stuk vrouwen die hun werk professioneel en met liefde doen. Grote klasse!

Ook een groot compliment voor de wijze waarop de benodigde hulpmiddelen zoals bed, rolstoel e.d. werden verstrekt en door uw chauffeurs afgeleverd.

Het loopt kennelijk goed in uw organisatie en daar mag u trots op zijn.



1 opmerking:

  1. Wat leuk, ik heb deze blog op Twitter genoemd en hij is vervolgens naar ruim 1.000 volgers geretweet (dOorgestuurd).
    Groeten van Mara

    BeantwoordenVerwijderen