23 april 2012

Wijkgericht Werken: Coaches zijn bekend!

Alle V&V medewerkers van Thuiszorg Amstelring Osiragroep hebben inmiddels de voorlichtingsbijeenkomsten van het nieuwe wijkgericht werken bijgewoond. De procesbegeleider Ingrid Windmeijer heeft mij net zeer enthousiast verteld dat er flink wat aanmeldingen binnen zijn gekomen voor de pilotteams. Zoveel dat er echt gekozen moet gaan worden. Een lastige taak.

Inmiddels zijn de toekomstige coaches bekend geworden.
 Wilma Gortzak, Wilfred van der Plas en Marco de Groot zullen de pilotteams gaan begeleiden. De teams zullen worden ondersteund door een klein wijk service bureau. Dit bureau staat de teams met raad en daad ter zijde. In de pilotfase zal Matthias van Alphen het bureau opzetten. Hij is momenteel bezig het wijkserviceteam samen te stellen.

Deze link heb ik vandaag ook al op Facebook gezet, maar zal het hier ook even doen. De link verwijst naar een interview met Jos de blok, directeur van buurtzorg. Inspirerend! http://www.trouw.nl/tr/nl/4516/Gezondheid/article/detail/3237918/2012/04/09/Waarom-vragen-ze-me-niet-hoe-zorg-goedkoper-en-beter-kan.dhtml?utm_source=RSSReader

Mara van Limbeek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten